fbpx

De Lanceerhub

De volledige toolbox die jij nodig hebt om een succesvolle lancering te draaien: templates, scripts, uitgebreide videomodules én een planning met concrete acties voor de volledige uitwerking van een next level lancering.

Het is de bewezen methode die ik als lanceerstrateeg inzet voor mezelf en klanten waar al grote successen mee geboekt zijn. Allemaal in één handige Hub.

Ben jij coach of dienstverlener, en wil je op een passieve manier inkomsten genereren? Droom je ervan om moeiteloos je eigen cursus of traject te verkopen, liefst aan tientallen of zelfs honderden droomklanten tegelijk?

Dan heb je waarschijnlijk wel al eens gedacht aan een lancering. Of misschien heb je het zelfs al een keer geprobeerd. Je wil impact maken, goed verdienen en meer vrije tijd in je onderneming creëren. Ver weg van uurtje-factuurtje of het tijdsintensieve 1-op-1 werk.

Voor een ondernemer klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren. Maar er komt ook zoveel op je af.

 • Je bent compleet overweldigd. Je hebt wel eens een gratis masterclass gevolgd, of zelfs een cursus over lanceren gekocht. Maar als je heel eerlijk bent… Je weet nog altijd niet waar en wanneer je moet beginnen.
 • Je hebt het gevoel dat je ‘maar wat doet’ als je aan het lanceren bent. Je deelde een post op Instagram en opende een wachtlijst. Er was wel wat interesse maar een succes was het niet. Waarom zou je nog eens al die stress doorstaan?
 • Die ‘Amerikaanse verkooptrucjes’ zijn niets voor jou. Het past niet bij wie je bent dus liefst van al laat je ze volledig achterwege. Maar wat is het alternatief?
 • Lanceren kost je vooral veel tijd en energie, die je als ondernemer niet hebt. Je bent druk bezig met je huidige klanten en je zet jezelf altijd op de laatste plek. Is het allemaal wel echt de moeite waard?
 • Je vindt het een groot risico om zoveel van jezelf in één project te steken, waarvan je niet 100% zeker weet of het je klanten en omzet zal opleveren.

Je gelooft wel nog steeds dat het kan, en dat zo’n next level lancering de logische volgende stap is in je onderneming. Maar de onzekerheid bekruipt je.. is dit wel echt iets voor mij? Lees dan vooral even verder.

Jij bent klaar om succesvol te lanceren.

Wat als er een manier zou zijn om zonder dat overweldigende gevoel je aanbod te lanceren? Dat je stopt met overdenken en een sterk plan hebt waardoor je eindelijk actie neemt. Een bewezen methode die er kant-en-klaar voor je ligt.

Je weet perfect welke stappen je moet zetten om een succesvolle lancering neer te zetten. Je ziet het grotere plaatje en hebt overzicht over het hele proces. Je voelt je zelfzeker en kan verkopen vanuit rust en vertrouwen. Ja, dit is ook voor jou perfect mogelijk.

De Lanceerhub is dé tool die je daarbij helpt. Een praktische toolkit met draaiboek dat je duidelijk toont wat je moet doen, je leert alle kennis aan de hand van een haalbare planning zodat je meteen ook de nodige stappen zet.

Lanceren met De Lanceerhub helpt je naar resultaten zoals deze:

Céline De Roeck

Lanceren met De Lanceerhub, dat is:

 • Voelen dat je in controle bent over je lancering. Je weet perfect hoe je een lanceerplan opmaakt, wanneer je welke content deelt voor het beste resultaat.
 • Connecten met je droomklant. Je leert hoe je hen echt leert kennen en de lancering op hen afstemt, zodat ze wanneer jouw deuren open gaan meteen van je willen kopen.
 • Slim doelen zetten voor je lancering. En dat gaat een pak verder dan de omzet die je wil halen en het aantal inschrijvingen dat je daarvoor nodig hebt.
 • Jezelf als expert in de markt zetten. Je leert hoe je op een succesvolle manier met een lead magnet zoals een webinar of challenge werkt, om je bereik te vergroten en zo nog meer droomklanten aan te trekken.
 • Converterende teksten schrijven voor al je kanalen. Van een salespagina tot landingspagina en de content voor je e-mails en social media. Jouw teksten laten niets aan het toeval over.
 • Jezelf de kans geven om door te groeien als ondernemer. Je zet een lancering neer aan de hand van een bewezen methode die zowel startende als meer gevorderde ondernemers meer dan 20k per lancering opleverde.

Hoe zit dat praktisch in elkaar?

33 to-do’s in een haalbare planning verspreid over 3 maanden

Je werkt aan de hand van een takenmanager met aanpasbare deadlines aan je lancering. Zo weet je altijd wat de volgende stap is en zet je die ook effectief. Je houdt je lancering overzichtelijk, behapbaar en gestructureerd.

Meer dan 2uur aan concrete en to the point videolessen

Geen eindeloze modules waarbij je aan het eind van de les nog steeds niet weet wat je moet doen. Wel ondersteunend materiaal, meteen in de takenmanager zodat je de content bekijken waar en wanneer je ze nodig hebt.

De exacte lanceermethode voor minstens 20k omzet per lancering

Dit bewezen script kan je er keer op keer bijhalen voor al je volgende lanceringen. Door middel van kleine aanpassingen en tweaks kan jij elke lancering optimaliseren en moeiteloos en eindeloos doorgroeien met je online aanbod.

Eén handige Hub: je hele lancering op één plek

Je ontvangt na aankoop één link waar je meteen alles terugvindt. Geen losse spreadsheets of PDF’s en nog een leerplatform. De Lanceerhub is gebouwd in Notion en is volledig aan te passen op maat van je eigen lancering. De Hub is vanaf moment één bruikbaar, ook als je geen ervaring hebt met Notion.

Ready-to-use templates voor al je content

In De Hub ontvang je simpele, praktische en krachtige templates voor onder andere je salespagina, landingspagina’s, social media posts en e-mail teksten. Ze helpen je meteen op weg en doen je kostbare tijd besparen. Je leert teksten schrijven die ervoor zorgen dat je droomklanten aan je lippen hangen.

Dashboard om je vooruitgang te meten

Meten is weten. Zowel de soft metrics als websitebezoekers, de grootte van je maillijst, storyviews,… als de hard metrics als inschrijvingen in omzet kan je eenvoudig importeren in de Hub om zo je lancering nauwkeurig op te volgen en bij te sturen waar nodig.

Het evaluatiedocument dat je keer op keer doet groeien

Dankzij slimme vragen in een toekomstgericht evaluatiedocument weet jij perfect wat je tijdens een volgende lancering anders moet en kan aanpakken. Zodat je niet blijft hangen op een omzetplafond maar echt kan doorgroeien. Elke keer opnieuw.

1 op 1 begeleiding tijdens de Office Hours

Om je nog beter te ondersteunen bij het lanceren met De Lanceerhub, heb ik besloten om je voor het allereerst persoonlijk te begeleiden tijdens je lancering. Je hebt toegang tot mijn brein tijdens De Lanceerhub Office Hours. Je kan me bellen met eender welke vraag en dat drie maanden lang. Met andere woorden: ik sta je hele lancering lang aan jouw zijde.

Online Community De Lanceerclub

En alsof dat nog niet genoeg is, zet ik ook een online besloten community De Lanceerclub op waar je 24/7 vragen in kan stellen en binnen de 2 werkdagen antwoord mag verwachten. Zo kom je niet vast te zitten. Je kan je vooruitgang en wins delen om samen te vieren, en connecteren met gelijkgestemden die op hetzelfde pad zitten als jij. Ik match je daarnaast ook waar mogelijk aan een accountability buddy binnen je eigen sector. Goud waard!

Screenshots van De Lanceerhub

Een kijkje in De Lanceerhub

Jouw investering

De Lanceerhub is een tool die je onderneming met gemak 5k tot zelfs 50k per lancering kan opleveren. En dat in ruil voor maar €947,-. Best zotjes, als je het mij vraagt. 😅

Het kan zelfs nog straffer: tot donderdagmiddag 12u ontvang je nog eens €250 korting waardoor je slechts €697 betaalt én ontvang je het bonus e-book: Spontaan Stories Maken. Een no-brainer. 😉

Hej! Ik ben Céline.

Jouw lanceerstrateeg. Ik help coaches en dienstverleners aan droomklanten voor hun waardevolle groepsprogramma’s en cursussen. Ik ontzorg je volledig van alle hustle die bij een lancering komt kijken, zodat je die relaxter kan beleven en er het plezier in kan vinden.

Ik heb lang gewerkt als online marketeer voor grote bedrijven als VRT, Live Nation, Rock Werchter en Studio 100. Ik adviseerde hen over hun online marketing én voerde de strategieën die ik aan hen voorstelde ook uit.

Ik reisde die periode maandelijks op en af naar mijn vriend, die terwijl ik braaf in België zat in Zweden, Australië, de VS en Engeland heeft gewoond. Meer dan ooit besefte ik dat ik zelf toch ook op zoek was naar dat tikkeltje extra vrijheid.

Dus zei ik ‘salut’ tegen mijn lieve collega’s en startte ik als freelance marketeer om kleine ondernemingen te ondersteunen, voornamelijk op sociale media.

Wanneer zij aan het lanceren waren, schreef ik daarvoor de posts. Toch kwamen die lanceringen niet altijd van de grond. Ik zag van dichtbij hoe ondernemers zichzelf kapot werkten en al hun energie en goesting verloren.

Ik wilde hen echt helpen. Dus stelde ik voor om de salespagina eens na te lezen. En de e-mailstrategie onder handen te nemen. En betaalde advertentiemogelijkheden te bekijken. Ook al viel dat allemaal net buiten het overeengekomen takenpakket.

Voor ik het wist, zat ik mee aan het stuur van de lancering. Ik stemde alles op elkaar af, volgde deadlines op en zag de druk op de schouders van de ondernemers zienderogen verlagen.

Het resultaat? De lancering verliep pakken vlotter en mijn klanten geloofden weer in hun aanbod. De fonkel in hun ogen kwam beetje bij beetje weer terug. Met gemak én plezier verkochten ze hun aanbod aan tientallen (soms zelfs honderden!) droomklanten tegelijk.

Doelen waar ze al jaren van droomden werden eindelijk behaald.

Ik kan je vanuit mijn marketing achtergrond alles vertellen over lanceren en opschalen op een duurzame manier die volledig bij je past. Zodat jij weer kan genieten – ja genieten! – van je lanceringen, en daarbij het ondernemerschap.

Zijn er nog vragen?

De lanceermethode die je in De Lanceerhub aangeleerd krijgt, is het meest interessant wanneer je hem inzet voor een aanbod tussen de €500 en €2000 dat je eenvoudig meerdere keren kan verkopen. Bv. een online cursus, een traject, een groepsprogramma, een live dag, een retraite,… . Heb je nog niet zo’n aanbod? Dan zou ik je sowieso willen aanraden om het toe te voegen aan je product suite.

Als je graag je persoonlijke situatie even bekijkt, boek dan je 15min call in via deze link. Dan bekijken we samen of deze lanceermethode interessant is voor jou. Ik ben daarin heel eerlijk en heb ook al mensen afgeraden om op dit moment met De Lanceerhub te werken

Ja, zeker! Vaak is het bij een cursus over lanceren zo dat je modules doorloopt en nadien nog steeds achterblijft met een overweldigend gevoel. Wat zijn nu die volgende stappen om te zetten?

In De Lanceerhub ga je terwijl je leert al praktisch aan de slag en weet je exact wat je stap voor stap moet doen. De toolkit is zodanig to-the-point dat je stap per stap blijft verder bouwen aan je lancering. Dat maakt het verschil tussen bijleren over lanceren, en het effectief doen.

Elke bijvoorbeeld die De Lanceerhub gebruikte voor een lancering, had ook eerder al cursussen gevolgd. Dit dit is wat ze erover zei: “Ik had al een aantal cursussen en coachings gevolgd, maar daar kwam zoveel informatie op mij af dat ik nog steeds niet 100% zeker wist welke stappen ik moest zetten. Dankzij de takenmanager met duidelijke tijdlijn in De Lanceerhub, wist ik perfect wat eerst te doen en wat de volgende stappen waren. Het voelde alsof iemand letterlijk tegen mij zei: “doe nu dit en doe nu dat.” En dat vind ik zo geweldig aan De Lanceerhub: je weet perfect waar je mee bezig bent. Je moet het niet gaan terugzoeken in een filmpje of ergens in één of ander werkboek”

De investering voor De Lanceerhub bedraagt €947,-. En omdat jij al de eerste stap gezet hebt door de masterclass te bekijken, ontvang je zelfs nog 250 euro korting! Daardoor betaal je op dit moment nog maar €697,-. Je kan er ook voor kiezen om in drie termijnen te betalen.

Als je alle stappen uit De Lanceerhub volgt en de video’s bekijkt, kan deze toolkit je een veelvoud van die investering opleveren. Zelf ik heb ik door deze methode lanceringen voor mijn klanten gedraaid van 43k, 26k en 17k. Het is dus geen uitzondering om vlot boven de 15k omzet te draaien na een lancering met De Lanceerhub.

Afhankelijk van je persoonlijke situatie kan jij dat ook bereiken. Maar zelfs als je een lancering van ongeveer 5k omzet zou draaien, verdien je De Lanceerhub op dit moment zo’n 7x terug!

Doe daar nog eens bovenop dat je De Lanceerhub elke keer opnieuw kan gebruiken en daardoor snel verder kan groeien. Dan weet je gewoon: De Lanceerhub is die investering echt meer dan waard. 😉

Vind je het toch spannend om de investering te doen? Boek dan je 15min call in met mij en ik vertel je welke concrete resultaten je met jouw aanbod zou mogen verwachten.

De Lanceerhub is volledig gebouwd in Notion, een online tool met eindeloos veel mogelijkheden. Je ontvangt na je aankoop meteen één link waar je alles kan terugvinden. Geen losse spreadsheets of PDF’s en nog een leerplatform dus. Alles staat op één plek. Door de vele mogelijkheden is de Hub ook volledig aan te passen op maat van je eigen lancering. Die toon ik je ook als besluit te lanceren met De Lanceerhub.

Heb je nog geen ervaring met Notion? Da’s geen probleem. De Lanceerhub is heel intuïtief ingericht die zichzelf uitwijst en natuurlijk zijn er ook de praktische tutorials die je kan bekijken. Na aankoop toon ik je dan ook hoe je een gratis Notion account kan aanmaken.

Ben je benieuwd hoe dat er allemaal uitziet? Bekijk dan zeker ook de videorondleiding op deze pagina!

Ja. Jouw coach helpt je om verder te groeien door een klankbord te zijn en reikt je nieuwe ideeën aan. Misschien hebben jullie het dus samen al gehad over een lancering als logische volgende stap. Maar belangrijk is vooral dat je ook actie neemt. De Lanceerhub is zodanig praktisch ingericht dat je echt aan de slag kan en meteen de stappen zet. Als je wil groeien, is dit dus de perfecte aanvulling op een coaching traject dat je nu volgt.

Als je graag je persoonlijke situatie even bekijkt, denk ik graag met je mee of het de juiste moment is voor een lancering met De Lanceerhub. Boek hier je korte call, dan ben je zeker.

Voor het allereerst kan je me om de twee weken even persoonlijk spreken tijdens de Office Hours én krijg je toegang tot een besloten community! Zo kan ik je nog beter ondersteunen bij het lanceren. Je kan jouw vragen stellen, hulp ontvangen als je die nodig hebt en connecteren met mede-lanceerders.

Zo’n groep gelijkgestemden die op hetzelfde pad zitten als jij, is goud waard.

Let op: dit is een tijdelijk aanbod en calls staan momenteel ingepland t.e.m. eind november. Voorlopig is dit een eenmalig proefproject en nadien bekijk ik of het een blijver is of niet. Als je hiervan gebruik wil maken, is het dus nu de moment om De Lanceerhub aan te schaffen!

Yes, dat krijg je! Je kan De Lanceerhub dus blijven gebruiken voor alle komende lanceringen in je onderneming. Daar is ‘ie voor gebouwd.