fbpx

De Lanceerhub

De volledige toolbox die jij nodig hebt om een succesvolle lancering te draaien: templates, scripts, uitgebreide videomodules én een planning met concrete acties voor de volledige uitwerking van een next level lancering.

Het is de bewezen methode die ik als lanceerstrateeg inzet voor mezelf en klanten waar al grote successen mee geboekt zijn. Allemaal in één handige Hub.

“Ben je een ondernemer die bij een (toekomstige) lancering zelf alles tot in de puntjes uitgewerkt wil hebben? Schaf dan juist De Lanceerhub van Céline aan. Met deze blueprint kunt focus je op het daadwerkelijke lanceren in plaats van uren, dagen, weken spenderen aan een tijdsplanning met acties en werkzaamheden en dan nog niet weten of het gaat werken.”

Jessica Groenewegen, Feel Good Fotografe

Ben jij coach of dienstverlener, en wil je op een passieve manier inkomsten genereren? Droom je ervan om moeiteloos je eigen cursus of traject te verkopen, liefst aan tientallen of zelfs honderden droomklanten tegelijk?

Dan heb je waarschijnlijk wel al eens gedacht aan een lancering. Of misschien heb je het zelfs al een keer geprobeerd. Je wil impact maken, goed verdienen en meer vrije tijd in je onderneming creëren. Ver weg van uurtje-factuurtje of het tijdsintensieve 1-op-1 werk.

Voor een ondernemer klinkt dit natuurlijk als muziek in de oren. Maar er komt ook zoveel op je af.

 • Je bent compleet overweldigd. Je hebt wel eens een gratis masterclass gevolgd, of zelfs een cursus over lanceren gekocht. Maar als je heel eerlijk bent… Je weet nog altijd niet waar en wanneer je moet beginnen.
 • Je hebt het gevoel dat je ‘maar wat doet’ als je aan het lanceren bent. Je deelde een post op Instagram en opende een wachtlijst. Er was wel wat interesse maar een succes was het niet. Waarom zou je nog eens al die stress doorstaan?
 • Die ‘Amerikaanse verkooptrucjes’ zijn niets voor jou. Het past niet bij wie je bent dus liefst van al laat je ze volledig achterwege. Maar wat is het alternatief?
 • Lanceren kost je vooral veel tijd en energie, die je als ondernemer niet hebt. Je bent druk bezig met je huidige klanten en je zet jezelf altijd op de laatste plek. Is het allemaal wel echt de moeite waard?
 • Je vindt het een groot risico om zoveel van jezelf in één project te steken, waarvan je niet 100% zeker weet of het je klanten en omzet zal opleveren.

Je gelooft wel nog steeds dat het kan, en dat zo’n next level lancering de logische volgende stap is in je onderneming. Maar de onzekerheid bekruipt je.. is dit wel echt iets voor mij? Lees dan vooral even verder.

Jij bent klaar om succesvol te lanceren.

Wat als er een manier zou zijn om zonder dat overweldigende gevoel je aanbod te lanceren? Dat je stopt met overdenken en een sterk plan hebt waardoor je eindelijk actie neemt. Een bewezen methode die er kant-en-klaar voor je ligt.

Je weet perfect welke stappen je moet zetten om een succesvolle lancering neer te zetten. Je ziet het grotere plaatje en hebt overzicht over het hele proces. Je voelt je zelfzeker en kan verkopen vanuit rust en vertrouwen. Ja, dit is ook voor jou perfect mogelijk.

De Lanceerhub is dé tool die je daarbij helpt. Een praktische toolkit met draaiboek dat je duidelijk toont wat je moet doen, je leert alle kennis aan de hand van een haalbare planning zodat je meteen ook de nodige stappen zet.

Lanceren met De Lanceerhub helpt je naar resultaten zoals deze:

Céline De Roeck

“Ik ben nu al aan een tweede lancering gestart met De Lanceerhub”

Ik stond op het punt om mijn groepstraject te lanceren, maar dat was heel overweldigend en te veel. Ik wist in mijn hoofd hoe ik het wou, maar ik kreeg het niet op papier. Ik wist niet wat er belangrijk was en wat ik moest doen. Het was één grote chaos.

Dankzij De Lanceerhub had ik een duidelijke planning en alle tools om er aan te starten. Mijn aanbod is nu gelanceerd en ik ben nu al aan de volgende lancering met De Lanceerhub gestart!

“Met De Lanceerhub als blueprint focus je op het daadwerkelijk lancering in plaats van uren spenderen aan dingen waarvan je toch niet weet of ze gaan werken.”

Toen mijn eerste lancering op mijn pad kwam, had ik twee keuzes: alles zelf uitzoeken en daarvoor erg veel tijd, moeite en energie kwijtraken of zoeken naar een oplossing. Die oplossing was De Lanceerhub. Ik wist meteen dat dit was wat ik nodig had. Céline is een ontzettend fijn persoon om van te leren. Zij heeft met dit complete stappenplan alles al uitgezocht zodat ik het alleen nog maar hoef toe te passen.

Het scheelt enorm veel stress en onzekerheid. Ik wist perfect welke stappen nodig waren, welk werk gedaan moest worden en wanneer, plus ook waarom je dat doet. Het geeft veel rust, focus en vertrouwen. De Lanceerhub is zo volledig bij elke lancering weer kan je hem erbij nemen.

Ben je een ondernemer die bij een (toekomstige) lancering zelf alles tot in de puntjes uitgewerkt wil hebben? Schaf dan juist De Lanceerhub van Céline aan. Met deze blueprint kunt focus je op het daadwerkelijke lanceren in plaats van uren, dagen, weken spenderen aan een tijdsplanning met acties en werkzaamheden en dan nog niet weten of het gaat werken.

Lanceren met De Lanceerhub, dat is:

 • Voelen dat je in controle bent over je lancering. Je weet perfect hoe je een lanceerplan opmaakt, wanneer je welke content deelt voor het beste resultaat.
 • Connecten met je droomklant. Je leert hoe je hen echt leert kennen en de lancering op hen afstemt, zodat ze wanneer jouw deuren open gaan meteen van je willen kopen.
 • Slim doelen zetten voor je lancering. En dat gaat een pak verder dan de omzet die je wil halen en het aantal inschrijvingen dat je daarvoor nodig hebt.
 • Jezelf als expert in de markt zetten. Je leert hoe je op een succesvolle manier met een lead magnet zoals een webinar of challenge werkt, om je bereik te vergroten en zo nog meer droomklanten aan te trekken.
 • Converterende teksten schrijven voor al je kanalen. Van een salespagina tot landingspagina en de content voor je e-mails en social media. Jouw teksten laten niets aan het toeval over.
 • Jezelf de kans geven om door te groeien als ondernemer. Je zet een lancering neer aan de hand van een bewezen methode die zowel startende als meer gevorderde ondernemers meer dan 20k per lancering opleverde.

Het gaf me inzicht in waar ik wanneer op moest focussen.”

Alles rond lanceren was compleet nieuw voor mij. Je hoort zoveel, je ziet zoveel waar je rekening mee houden en het werd één grote chaos in mijn hoofd. Ik ben zelf nochtans georganiseerd en gestructureerd aangelegd. Toen ik De Lanceerhub zag wist ik meteen: dit is iets voor mij en ik kocht hem meteen aan.

Ik kreeg toegang en het was meteen duidelijk wat ik wanneer zou moeten doen en in welke volgorde. Het gaf me inzicht in waar ik wanneer op moest focussen. En ik snap nu ook waarom bepaalde zaken belangrijk zijn en moeten gebeuren. Ook de templates vond ik super handig en hebben me echt geholpen om content te maken voor de lancering.

De hele toolbox heeft mij enorm geholpen om bovenop mijn full time job alles aan te pakken. Ik kon veel beter plannen en wist mijn tijd efficiënt in te richten. Het heeft mij de zekerheid gegeven dat mijn lancering goed in elkaar zat. Bij mijn volgende lancering neem ik De Lanceerhub er zeker opnieuw bij!

De Lanceerhub was voor mij mijn redding en een echte houvast.”

Voordat ik met De Lanceerhub ging lanceren, was ik all over the place. Ik had al een aantal cursussen en coachings gevolgd, maar daar kwam zoveel informatie op mij af dat ik nog steeds niet 100% zeker wist welke stappen ik moest zetten.

Ik volgde Céline al een tijdje op Instagram en dacht er al langer over na om haar voor een lancering in te schakelen. Toen De Lanceerhub op de markt kwam, heb ik dan ook geen seconde getwijfeld en heb ik hem meteen in pre-order aangeschaft.

Dankzij de takenmanager met duidelijke tijdlijn, wist ik perfect wat eerst te doen en wat de volgende stappen waren. Het voelde alsof iemand letterlijk tegen mij zei: “doe nu dit en doe nu dat.” En dat vind ik zo geweldig aan De Lanceerhub: je weet perfect waar je mee bezig bent. Je moet het niet gaan terugzoeken in een filmpje of ergens in één of ander werkboek.

De templates en scripts die je daarbovenop nog eens krijgt, maken het heel praktisch. Daardoor zet je het echt om in de praktijk en blijf je niet hangen in vage theorie. Je hebt echt alles wat je nodig hebt en ‘t is dan nog eens zo makkelijk in gebruik dat je niet anders kan dan actie nemen.

Oeps! De Lanceerhub is momenteel offline voor onderhoud

Sorry, not sorry! Ik neem de tijd om achter de schermen volop aan de inhoud van De Lanceerhub te sleutelen. Zo wordt ‘ie nóg beter en completer voor jouw lancering. Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan hieronder in op de wachtlijst, en je hoort het als eerste wanneer De Lanceerhub weer beschikbaar is.

.